Begin 2019 hebben Barbara en Joan besloten om samen een familierecht advocatenkantoor op te zetten in Heerenveen om hun krachten te bundelen, kennis te delen en te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar gespecialiseerde familierecht advocaten.

OVER BARBARA

Barbara is na haar rechtenstudie aan de Rijks Universiteit Groningen in 2000 be√ędigd als advocaat. Vanaf 2005 heeft zij zich volledig toegelegd op het personen- en familierecht. In 2009 heeft Barbara eigen advocatenkantoor, Speel Advocatuur te Beetsterzwaag, opgericht.

In 2013 en 2014 heeft Barbara de Juridische Opleiding Familierecht (JOF) en de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht (JSOF) gevolgd van de Nederlandse vereniging Familierecht- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Daarna heeft zij in 2015 de Mediationopleiding gevolgd. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Kijk voor meer informatie over deze specialisatievereniging op www.verenigingvfas.nl.

NEEM CONTACT OP MET BARBARA: speel@speelfernhoutadvocaten.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

OVER JOAN

Joan is na haar rechtenstudie in 1997 aan de Universiteit Utrecht vrijwel direct bij de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, gaan werken als (senior) secretaris bij de sector bestuursrecht. In 2007 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt en ervoor gekozen om zich te gaan specialiseren in het familierecht.

In 2013 en 2014 heeft Joan de Juridische Opleiding Familierecht (JOF) en de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht (JSOF) gevolgd van de Nederlandse vereniging Familierecht- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Daarna heeft zij in 2015 de Mediationopleiding gevolgd. Kijk voor meer informatie op www.verenigingvfas.nl.

Tot 2019 heeft Joan bij een tweetal (middel)grote advocatenkantoren in Zwolle gewerkt.

NEEM CONTACT OP MET JOAN: fernhout@speelfernhoutadvocaten.nl

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Onze expertise

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten?
Neem gerust contact op met SPEEL FERNHOUT ADVOCATEN.

Neem contact op
Neem contact op