Is co-ouderschap schadelijk voor heel jonge kinderen? 8.11.2019 11:52

Is co-ouderschap schadelijk voor heel jonge kinderen? U en de vader van uw baby gaan uit elkaar. U moet afspraken maken over de zorg voor en omgang met jullie kindje. Waar gaat het kindje wonen en hoe verdelen jullie de zorg? Is co-ouderschap een goede optie, of is dat juist schadelijk voor heel jonge kinderen?

Lees meer...

Hoe wordt co-ouderschap met een baby een succes? 8.11.2019 11:50

Hoe wordt co-ouderschap met een baby een succes? De moeder van uw baby en u gaan uit elkaar en jullie willen graag co-ouderschap over jullie kindje. Daarvoor moeten jullie goede afspraken maken, bijvoorbeeld over bij wie de baby gaat wonen en wie wanneer voor de baby zorgt. Hoe maken jullie een succes van het co-ouderschap?

Lees meer...

Wie betaalt een rechtszaak over ouderlijk gezag? 8.11.2019 11:47

Wie betaalt een rechtszaak over ouderlijk gezag? U en uw ex-partner gaan uit elkaar en jullie willen gezamenlijk ouderlijk gezag aanvragen, of er ontstaat juist een conflict over het ouderlijk gezag. Eén van jullie kan besluiten de zaak te laten voorkomen bij de rechter. Wie betaalt de rechtszaak over ouderlijk gezag?

Lees meer...

Wat gebeurt er als ik - ondanks afspraken - geen alimentatie betaal? 8.11.2019 11:44

Wat gebeurt er als ik - ondanks afspraken - geen alimentatie betaal? U en uw partner zijn uit elkaar gegaan en hebben samen afspraken gemaakt over de alimentatie, de zorg en omgang met uw baby. Wat gebeurt er als u ondanks de afspraken geen alimentatie betaalt?

Lees meer...

Wat kan een mediator betekenen bij conflicten over alimentatie? 8.11.2019 11:41

Wat kan een mediator betekenen bij conflicten over alimentatie? Als uw partner en u uit elkaar gaan en jullie hebben een baby, dan moeten er afspraken worden gemaakt over geld: de alimentatie. Bij een scheiding komen vaak emoties kijken, en samen goede afspraken maken kan daardoor moeilijk worden. Conflicten liggen op de loer. Een mediator kan die helpen voorkomen of oplossen.

Lees meer...